Lid worden van muziekvereniging Excelsior

Als het je leuk lijkt om bij Excelsior te komen spelen, kun je altijd vrijblijvend een repetitie bezoeken. Dat mag onaangekondigd, maar je kan ook van te voren even contact opnemen met onze vice voorzitter Kees van der Does (0610 936091) of onze secretaris Fiona Harten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Excelsior repeteert elke donderdagavond van 20.00 tot 22.15 uur (met pauze) in het eigen pand aan de Schoolstraat 9 in Wassenaar. De voordeur van het gebouw is tijdens de repetitie gesloten, dus zorg wel dat je er ruim voor aanvang van de repetitie bent.

Als je zelf een instrument hebt, dan kun je dat meenemen om meteen mee te spelen. Als je geen instrument hebt, kun je een instrument van de vereniging in bruikleen krijgen, mits voorradig.

Je hoeft niet meteen lid te worden. Je kunt eerst eená twee maanden op proef meespelen, zodat je een goede indruk krijgt van het niveau en de sfeer van de vereniging. Andersom kan de dirigent dan horen of je het gewenste niveau hebt.

 foto repetitie tbv website

Orkest
Het orkest komt uit in de eerste divisie, daarom zoeken we voor dit orkest in de eerste plaats musici met een redelijke orkestervaring.
Aanvulling op de (bas)tuba, hoorn en trompet is met name gewenst, maar ook versterking bij de klarinetsectie, het slagwerk en op de fagot is welkom.

Les nemen
Excelsior heeft geen eigen muziekopleiding. Je moet dus zelf les regelen, bijvoorbeeld op een muziekschool. In Wassenaar en omgeving worden lessen verzorgd door de muziekschool van BplusC. Op hun website http://www.BplusC.nl, kun je onder “cursusaanbod” de muzieklessen vinden.

Kosten
De contributie bedraagt voor orkestleden € 200,00 per jaar.
Voor jeugdleden (tot 18 jaar) € 100,00 per jaar.

 

 

 

 

mchl-logo-2013-vierkant MchL webdesign en beheer